Ga naar de inhoud

Wat we willen bereiken

Board

Marion van den Boer, Voorzitter sinds 2024

Als vrouw wiens reis mij van de Nederlandse landerijen naar verschillende delen van de wereld heeft gebracht, waaronder Nepal, Tsjechië, Oostenrijk, Scandinavië en Spanje, heb ik een uniek perspectief gekregen op zowel de zakelijke als de non-profitsector. Mijn ervaringen hebben mij het belang geleerd van het overbruggen van diverse culturen en het bevorderen van partnerschappen in verschillende omgevingen.

Mijn aanpak is praktisch en gericht op het versterken van vrouwen en meisjes om hun beste zelf te realiseren, geworteld in het geloof dat we, hoewel uniek, allemaal gelijk zijn. Als voorzitter van Vrouwen aan het Werk zet ik me in voor het wereldwijd integreren van vrouwelijke empowerment en pleit ik voor de significante rol van vrouwen in het creëren van een betere toekomst.

Ik geloof in een leiderschapsstijl die inclusie en spiritualiteit omarmt, waarbij ik een visie van positiviteit, daadkracht en kansen deel met oprichtster Rosanna Nazir. Mijn missie is om licht te brengen op vrouwen uit diverse achtergronden, hen in staat te stellen te stralen en zinvol bij te dragen in hun werkomgeving. Als iemand die opgroeide als boerendochter en nu op het wereldtoneel navigeert, ben ik toegewijd om de krachten en potentieel van vrouwen uit alle lagen van de bevolking te vieren.

Gabriella Sacco, Secretaris

Coming soon…